Als alternatief voor de NVR recorders kan u ook kiezen voor een NAS oplossing, bvb de nieuwe NV4216, verkrijgbaar met 4 of 9 cameralicenties. De NAS is voorzien van een 1080i HDMI poort zodat u deze rechtstreeks op een monitor/tv kan aansluiten, daarnaast heeft u het gemak van de bijkomende functies zoals, webserver, backup voor uw pc/laptop, fotostation en nog veel meer applicaties.
Voor opslag gebruiken we WD purple harde schijven , deze zijn speciaal ontworpen om continu beelden op te slaan.
Stacks Image 147
De Synology NVR216 kan worden gebruikt voor het weergeven en opnemen van maximaal 4 of 9 IP-camera's. Sluit de NVR216 aan op een monitor en u kunt rechtstreeks de camera's en beeldopnames via de interface van Surveillance Station beheren.
Kenmerken Synology NVR216:

• 4 of 9 Camera licenties
• Single Disk, JBOD, RAID 0, RAID 1
• Embedded NVR SoC dual-core 1.0Ghz  
• 1x HDMI, 1x USB 3.0, 2x USB 2.0, 1x eSATA
• 2-jaar garantie

Bewaking voor onderweg met de mobiele app DS cam
De mobiele app is het verlengstuk van Surveillance Station. Met deze app heeft u rechtstreeks toegang tot de camerabeelden, het afspelen van beeldopnames, het aanpassen van PTZ en kunt u push-notificaties ontvangen. 

De app is beschikbaar voor iOs en Android apparaten. De Synology NVR216 is beschikbaar in twee varianten; met 9 camera licenties of 4 camera licenties. 
Stacks Image 145


Synchroniseer uw bestanden automatisch tussen DiskStation, pc en mobiele apparaten met Synology Cloud Station. Overal toegang tot uw DiskStation via de mobiele toepassingen van Synology!

Stacks Image 138
© 2015 Davy Lemmens Contact Me